Click aici pentru:

Servicii Auto Leader

Auto Leader va ofera urmatoarea gama de servicii pentru ca masina dvs. sa se simta ca noua:

MECANICA

Prin toate cele 4 puncte de lucru situate in Bucuresti, Auto Leader va ofera servicii de CALITATE, efectuate RAPID de catre personal CALIFICAT, dispunand de peste 25 ELEVATOARE de 3,5 T destinate in exclusivitate interventiilor de natura mecanica sau electrica. Revizii, verificari si reparatii ale urmatoarelor sisteme:Mecanica auto Bucuresti
 • Sisteme de intretinere uzuale (Uleiuri, Filtre etc.)
 • Sisteme de franare (Placute, Discuri, Etrieri, Pompe Frana, Lichid Frana etc.)
 • Sisteme de directie (Brate, Bucse, Bielete, Capete de Bara etc.)
 • Sisteme de suspensie (Amortizoare, Arcuri, Flanse etc.)
 • Sisteme racire si transmisie motor (Distributie, Pompa Apa, Radiator, Antigel etc.)
 • Sisteme de ungere si intretinere (Uleiuri: Motor, Cutie, Servo, Diferential)
 • Sisteme de evacuare (Tobe, Sonde Lamda, Catalizator, Emisii de gaze motor, Sudura argon)
 • Sisteme de injectii (Injectoare, Pompe Injectie, Pompe alimentare combstibil)
 • Sisteme aprindere (Bujii, Fise, Debitmetru Aer, Turbosuflanta, Supapa EGR)

  Service Autoleader.ro

  Service-ul Auto Leader Expim ofectueaza operatiunile de service cu piese proprii. Va puteti rezerva piesele dorite, aici!

ELECTRICA

 • Verificari si testari ale sistemelor masinilor dvs. utilizand cele mai noi testere si computere de diagnoza: Delphi, Bosch, Texa, Conty Sys OBD, ATE.
 • Electrica auto Bucuresti
 • Diagnoza sistem electric-electronic
 • Diagnoza sistem ABS-EBS-ESP
 • Diagnoza sisteme de injectie
 • Diagnoza si reparatii injectore
 • Diagnoza sisteme de management a motorului
 • Diagnoza sisteme de climatizare
 • Inlocuire si reparare (Alternatoare, Electromotoare)
 • Revizia si reparatia sistemului de climatizare (Compresor, Radiator, inlocuirea uleiului, freonului si a conductelor)
 • Verificare si inlocuirea sistemelor de iluminat (Bec, Far, Stop etc.)
 • Verificare sistemelor de curatare parbriz (Motor, Stergator, Motoras Stropitor etc.)
 • Verificare si remedirea defectelor instalatiilor de inchidere electrica centralizata si a alarmelor auto
 • Verificarea GRATUITA a instalatiei electrice cu aparatura profesional marca BANNER la orice acumulator achizitionat marca BANNER.

STATII I.T.P.ITP Bucuresti

Service-ul Auto Leader va ofera inspectii I.T.P. in toate cele 3 puncte de lucru. Statiile noastre I.T.P. Bucuresti sunt dotate cu tehnologii de ultima generatie, cu elevatoare pe 2 coloane pentru o verificare mai usoara a masinilor dvs.

Inspectia tehnica periodica I.T.P. este o verificare complexa a autovehicului. Noi va intampinam cu intreaga gama de servicii, know-how si personal calificat, la preturi avantajoase.

Verificati aici daca inspectia tehnica periodica I.T.P. a masinii dumneavoastra a fost inregistrata in baza de date RAR.

Locuiesti in Sectorul 1? Clic aici!
Locuiesti in Sectorul 2? Clic aici!
Locuiesti in Sectorul 3? Clic aici!

GEOMETRIE COMPUTERIZATAGeometrie auto Bucuresti

Va oferim o geometrie computerizata cu aparatura de ultima generatie, pe elevator de 4 coloane special conceput pentru o mai buna verificare si reglare a rotiilor dvs. Alinierea rotilor fata de directia de mers si alinierea unei roti fata de cealalta este foarte importanta pentru manevrabilitatea si siguranta in timpul deplasarii autovehiculului.

Existenta unor abateri de la paralelism duce la uzura neuniforma a anvelopelor si a sistemului de suspensie, ceea ce se traduce in costuri pentru dvs. Din acest motiv va recomandam verificarea geometriei la maxim 10.000 km parcursi.

PIESE AUTO-ANVELOPE SI ACCESORII

Auto Leader, din dorinta de a oferi clientilor sai servicii complete, a deschis in fiecare locatie cate un magazin de piese, anvelope si accesorii auto, astfel incat timpul dvs. de asteptare sa fie cat mai mic.

Piese auto Avand un stoc de peste 50.000 de coduri si contracte cu cei mai importantii furnizori din piata, Auto Leader ti-a pregatit preturi mai mult decat atractive.

Calitatea pieselor comercializate de Auto Leader este impartita in trei categorii:

 • OE-ORIGINAL
 • OEM-CALITATE DE PRIM MONTAJ-piese de fabricant original
 • AM-AFTER MARKET-piese de producator
Consilierii de vanzari care va vor intampina sunt mereu pregatiti pentru a va oferi cea mai buna oferta de pret, in cel mai scurt timp si cel in cel mai scurt termen de livrare.

Fiind unul dintre service-urile AD GARAGE (concept de service si furnizor din Germania), Auto Leader dispune de cele mai pune preturi din piata pentru piese auto (pentru informatii suplimentare, dati click pe link-ul AD GARAGE).

Datorita profesionalismului mecanicilor si consilierilor nostri, precum si dotarilor service-urilor Auto Leader in cele 3 puncte de lucru din Bucuresti, detinem si titlul de CENTRU DE FRANARE ATE, Ate fiind lider mondial al sistemelor de franare pentru autovehiculelor, cu o experienta in acest domeniu de peste 100 ani (pentru mai multe detalii vizitati site-ul ATE.de).

SERVICII DE VULCANIZARE COMPLETE

Montari - demontari

In conformitate cu principiile noastre de calitate, incercam sa reducem, pe cat posibil, timpul pe care il petreceti in service. Astfel, plecand de la operatii simple precum montarea/demontarea rotilor, folosim echipamente pneumatice profesionale care asigura o eficienta ridicata.

Toate standurile sunt dotate cu pistoale, rampe si cricuri pneumatice pentru ca masina dvs. sa fie tratata asa cum sa cuvine.

Vulcanizare sector 3 Totodata, avem posibilitatea de a monta/demonta anvelope cu diametre mari si talon foarte mic aflate, in general, la autoturisme sport. Anvelopele de acest tip sunt dificil de montat in cazul folosirii unei masini normale, putand apare riscul de deteriorare a jantelor sau anvelopelor. Auto Leader iti ofera siguranta maxima din acest punct de vedere!

Echilibrari dinamice

Prin echilibrarea periodica si corecta a rotilor evitati aparitia uzurii neuniforme a acestora. Daca exista anumite abateri de la planeitate sau de la circularitate, miscarea de rotatie a rotii nu mai este cea normala, aparand "batai" sau vibratul volanului la viteze crescute.

Daca si dvs. simtiti unul dintre simptomele descrise anterior, nu mai asteptati si faceti-ne o vizita! Echilibrarile efectuate in oricare dintre service-urile Auto Leader se face utilizand masini performante, care asigura o precizie ridicata si un timp minim pentru efectuarea lucrarii.

Indreptari jante

In urma impactului cu borduri, gropi sau alte obstacole prezente pe carosabil, janta sufera deformari de la forma initiala, ducand la dezechilibrarea rotii. Continuarea cu aceasta roata va conduce, in mod cert, la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea vietii acesteia.

Recomandam indreptarea jantelor periodic sau imediat ce apar "batai" sau "vibratii ale volanului". In mod normal, operatia de indreptare a jantei este premergatoare echilibrarii in sine.

Masina de spalat roti

Masina de spalat roti este un echipament special conceput pentru indepartarea petelor si a impuritatilor de pe jante/roti.